Skrivet av: dreamalive | juni 4, 2008

Gibraltar

Det verkade sa langt bort sa lange,

och nu ar vi har!

Gibraltar!

Atlanten imorgonbitti klockan sex.

Annonser

Responses

 1. Det har blivit som en drog att kika in på eran blogg, Gibraltar! hu det låter spännande! Jenny, det är precis så det är, vi är som spermier, rusar, jäktar för att komma fram, vi födds till förutsättningar och vi är så många……

  Brukar tänka på det att de är så gräsligt att var man född ger en så olika förutsättningar. så bekymerlös liv våra barn lever, skyddade och fria och så annorlunda det är för barn som vårt faderbarn i Brasilien. Och Zimbabowe, tänka sig vad en människa kan ställa till med!

  Här i Stockholms så är det medelhavsvärme, nästan 30 grader, jag bara älskar det och längtar ännu mer att alltid leva så! Hela jag väcklar ut mig och blir vänligare och mer tillfreds i sinnet.

  Har hållit i en NVC kurs för våra anställda, bara en introduktion och alla var så nöjda och jag med för att jag var så närvös, hur ska jag kunna förmedla det som jag tycker är så viktigt. Blev lugnat av Marianne, hon fantastiska NVC tränare som är min guru, det det går bra Alicja jag vet att du klarar det. Det hjälpte att våga. Och åter igen blir jag så berörd när vi sitter i en liten grupp och diskuterar och det blir så ärligt och så intimt och så….rakt in i hjärtat för mig.
  Ush nu var det inte meningen att sväva ut så här, vlle bara säga att jag/vi tänker på er fortfarande trots att vi träffades bara ett kort ögonblick där i Tyskland.

  Tusen kramar till er lycka till med Atlanten.

  Alicja


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: