Skrivet av: dreamalive | april 7, 2008

Land – Tack

Kort; vi är rätt slut, vindarna är mot, vi hann till Almería innan de vände, kom fram halvelva på lördagkvällen och vilade hela söndagen.


Responses

  1. Men Fina… som ni har det, tänker jag uppgivet… Kan ni inte komma hem nu då?!, tänker jag vidare. Nu har ni väl kämpat färdigt, på nåt vis. Men det funkar kanske inte så i er värld. Med båten, barnen och allt…. Men det är skönt i Skåne nu. Sjyssta vindar, värme och nya krukor i glada färger. Visst, det regnar ibland men luften känns friare på nåt vis. Kramisar, önskar er allt gott!!

  2. Ja då, det tänker vi många gånger på! Men det känns inte riktigt som att det är dax än. Vi har kämpat så länge för att göra detta, det har kostat oss massor (inte bara ekonomiskt!) men ännu finns det mycket att uppleva innan vi snart är tillbaka i vårt vanliga liv igen. Just nu blåser det jättemycket och vi känner oss smarta och säkra att vi är i hamn. Det kom precis in en båt med österrikare som helt har missat det här med väderrapporter. Vi har tålamod, väntar på rätt vind och då njuter vi. Tyvärr inte många gånger det är rätt vind men…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: