Skrivet av: dreamalive | februari 17, 2008

I’m not in the mood for blogwriting, but if you enjoy spectacular architecture do visit the following:

Ciudad de las Artes y las Ciencias de Valencia / The City of Arts and Sciences (click)

syskonkrlek2.jpg syskonkrlek1.jpg

Tassa and Tiago enjoyed this place.

Annonser

Responses

 1. Oj, så fantastiskt. Så fantastiskt att jag saknar ord för det, jag vill vara där och se, känna, beundra. Vi var och tittade på A Warhol på Moderna i Stockholm, fantastiskt på annat sätt. Speciellt Jonathan var jätteförtjust i alla skulpturer och konstverk, även om jag tyckte att delar av Warhol utställningen kanske inte var riktigt lämplig för barn. I Stockholm är det ca fem plus grader och sol och enligt SMHI så är våren här om några dagar. Själv åker barnen och jag till Lanzarote, iväg till solen och värmen!!
  Vilka strapatser, funkar motorn nu???
  //alicja

  Heej Alicja 😀
  Har undrat ett tag nu hur det är med er :-).
  Ja här är mycket storslagna kreationer i Spanien och Valencia. Vi har pratat om hur de prioriterar när de satsar pengar här, för det finns många på gatorna som ingen satsar något på. Lanzarote låter skönt. Här har vi fastnat i Valencias vinter som kom så fort vi stannade någon liten dag för länge, och nu kan vi inte komma härifrån. Vi är sjösjuka ombord i hamn, skratt, helt knäppt. Storm, regn och rusk. Ska försöka komma till Ibiza så snart som möjligt.
  Stämmer det att på Moderna, någonstans, så finns det färger som visar hur folk mår i Stockholm och Sverige? Jag har hängt på det här emotionalcities-tåget (Emotional Cities http://www.emotionalcities.com…an art project by Erik Krikortz that explores and analyses emotions of individuals, cities and countries all over the world), för jag tycker det är en kreativ idé och ett intressant projekt. Så- kan man se det på Moderna som det sägs? …undrar jag här nere i Spanien.
  Hmm, när jag och Tassa var på den excellenta Titanic-utställningen här, blev vi väldigt rörda. Det var extra känslosamt att så oväntat och långt borta mötas av brev efter brev, dokument, foton och minnessaker på svenska och av svenskar. Ett brev från en av de omkomna, innan de lämnade Europas kust, var adresserat till Drottninggatan 59 i Helsingborg, som är så …hemma. Hela utställningen präglas av det stora antal tredjeklass passagerare från Sverige som sökte lyckan på andra sidan Atlanten.

  Motorn funkar för det mesta, bara när vi riktigt behöver den lägger den av.. Den tål inte sjögång..

  Kramar och skön sol till er!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: