Skrivet av: dreamalive | november 29, 2007

Superbt!

Go’morron go’ vänner! Om några minuter fortsätter vi ut under blå himmel och strålande sol på havets böljor längs Costa Brava söderut. En liten bit till, lugnt och fint, så att vi får njuta av de djärvt sköna klippornas magi med lockande sandstränder inbäddade vid kristallklart vatten. Värmen är igång ombord och ute ligger vinterdiset fortfarande kvar som en frostig slöja. Vi mår fantastiskt bra! Alldeles underbart fantastiskt fint :-).

Annonser

Responses

 1. Hej,

  Härligt att läsa att ni mår bra, att solen skiner och att ni är på väg söderut. Vilka strapatser ni är med om!!! I Stockholm börjar det redan mörkna och klockan är bara strax över 14. Hela dagen har det småregnat och solen… ja den lyser med sin frånvaro. Har jag berättat att jag äntligen skriver på min c-uppsats i pedagogik? Så senaste veckorna har jag kastats mellan hopp och förtvivlan och undrat vad jag håller på med. Det är väl att det är så mycket annat och Julen som närmar sig……och så många måsten. Och mitt i allt detta ska jag ställa om på fredagar mellan klockan 8.00 – 16.00 och tänka teorier och intervjuer. Hur ska det gå? Läser i alla fall en intressant bok kring Giraffspråket av Bodil Weirsoe, en dansk pedagog och forskare i empatisk kommunikation, som ger sin syn på saken. Intressant! C-uppsatsen handlar om utvecklingssamtalet på förskolan. Hur upplever pedagoger och föräldrar samtalet, förväntningar och vad som sägs och hur det sägs.

  Jonathan har börjat spara håret kanske hänger det ihop med att han har börjat spela trummor… och Hannah pluggar mest varje dag och Lukasz (äldste sonen) ringer nästan varje dag.
  Ibland kan jag inte fatta att det är JAG som har så fantastiska barn. Alla tre är otroliga, vänliga, positiva, empatiska, självständiga och för det mesta tillfreds med sig själva. Det är kanske så att jag behöver klappa mig själv på axel ibland och tycka att jag är ganska ok mamma även om jag inte alltid räcker till men att jag” älskar de tills himlen blir till fiskar” och att bara det kanske räcker ganska bra…Ja och Nils som är en fantastisk pappa förstårs.

  Jenny, jag tycker att du skall skriva en bok om er resa. Paketera det du skriver och ge ut det som bok, det är sådan fängslande läsning!

  Massor med hälsningar från oss i Stockholm

  Alicja

 2. Hej familjen! Det där med bok tycker jag också att ni ska satsa på… Jag är övertygad att det blir en storsäljare. Så kan du sitta i morgonsoffan på Tv 4 och diskutera boken och bli kändis… och gå på mingel fester och nu bara skojar jag. Jag sitter här och känner mig tyngre än någonsin. Kolleger i all ära men ibland gör dem faktiskt mer besvär än hjälp. Det är en lång historia och jag vågar inte hänga ut folk här även om det hade varit GÖTT!!! SKRATT! Men jag har ett hjärta och vill inte skada någon även om dem lyckas såra mig. Idag är det fredag och jag är så lycklig över det. Det ska firas advent i helgen och brevet till er ska fortsättas på. Jag har köpt en julklapp till Tiago som jag snart hoppas kommer till min brevlåda så att jag kan skicka den vidare till Portugal. Jag hoppas att ni får en lika underbar fredag som ni hade gårdag. Det är bra att ni får sådana dagar också. Kör hårt Jenny med ditt skrivande! Jag lovar att blir det en bok så ska jag vara snabb och köpa den. En autograf skulle ju inte sitta fel då heller… Massor kramar från mig till er mina söta vänner.

 3. Anonym är jag ju inte, men det där med vem jag är finns alltid inlagt på min data men tydligen inte här på jobb… Ja det var bara det jag ville säga. Kram igen

 4. Så gott att det vänder, livet- att vara 35 är ju faktiskt ganska spännande. Kanske har vi vår peak nu, Jenny?! Livet blir nog inte bättre än så här, eller vad tror du?! Lite läskigt har ni ju faktiskt det. Så där läskigt så man nästan inte vill läsa ibland. Men så plötsligt visar sig livet från sin gynsamma sida igen och ger med hela handen. Fantastiskt!! Önskar er allt gott på den fortsatta trippen.

 5. 😀 Härligt!

 6. Ville bara önska er en trevlig första advent!!! Jag köper julklappar för fullt och just nu pyntas det tok mycket. JAg är nog julen själv… JAG bara älskar julen! Mys ni med. Kramar


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: