Skrivet av: dreamalive | juni 4, 2007

Andas knappt

Vansinnigt NERVÖS nu!!!!!!!

Siska har varit i Råå hela helgen på landbacken och fått sig en skönhetskur, service, installationer osv som behövdes, med fantastisk hjälp av goda vänner. Och jag har inte varit med där alls, för jag försöker tömma lägenheten på våra saker så att nytt folk kan flytta in på onsdag. Har sålt några tavlor i helgen, och tror nästan vi har råd att köpa en rejäl Ipod så vi kan fylla den med go musik. Bilen är oxå såld, och motorcykeln, och badkaret, och…  Just nu är pengarna till fler utgifter innan resan slut, om vi inte ska tumma på resekassan.  Det som saknas som vi gärna vill ha med oss på resan är just musik, samt dykutrustning eftersom all sådan blev stulen när vi hade inbrott i förra huset i skogen.

Avskedsfesten på lördag blir fr.o.m. kl.16 och vi har haft fullt upp med organiserandet  kring flytten och färden, så eftersom vi inte återkommer till huset efter festen och kan ta med saker tillbaka, hoppas vi att ni har förståelse för att vi inte bjuder på så mycket, utan att ni själva tar med er mat och dryck om så önskas i mättande mängder. Gamla och nya vänner är hjärtligt välkomna att hälsa på i Norra Hamnen, bakom Dunkers och över bron till höger vid Yachtklubbens hus, Helsingborg. Folk kommer att komma och gå, så det är inga bestämda tider! Välkommen!

Och nu kom posten precis, med ett härligt paket fullt med Dr.Hauschka produkter från www.bergamott.se , som sponsrar oss med holistiska hudkrämer med solskydd. Underbart!!! Tack så mycket!!! Bamsetack till Mikael!!!

Dr.HauschkaDr.HauschkaDr.HauschkaDr.Hauschkawww.bergamott.sewww.bergamott.se

***************************************************Jenny

Annonser

Responses

  1. UNDERBART MED HAUSCHKA!!!! 😀 Bästa produkten! Glädjer mig att fler och fler får upp ögonen för den, och helst fantastiskt att ni fått spons på detta. Jag säger Du, Jag och Madonna! ;-D


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: